În atenția reprezentanților mass-media!

Necesitatea stringentă de a soluționa probleme comunitare, de incluziunea socială și economică a persoanelor cu dizabilități, probleme de mediu sau alte probleme, determină tot mai mulți antreprenori să desfășoare activități menite să ofere soluții directe, fără a pune presiune pe bugetul statului. Astfel, ei devin, în timp, antreprenori sociali. 

Conceptul de antreprenoriat social este unul relativ nou pentru Republica Moldova.

În intenția de a facilita dezvoltarea antreprenoriatului social și de a susține acest domeniu, Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Republica Moldova dă startul unei ample campanii de informare și promovare a antreprenoriatului social. Campania este inițiată  și susținută de Proiectul transnațional Finance4SocialChange, cofinanțat din fondurile Uniunii Europene (FEDER, IPA, ENI). 

Campania va fi lansată prin intermediul unei conferințe de presă.

Evenimentul va avea loc joi, 28 octombrie 2021, cu începere la ora 09:00, în sala de ședințe din incinta Organizației pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii, et. 3. 

Adresa ODIMM: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 134, et. 3, (sediul Poșta Moldovei).

Evenimentul se va desfășura în format hibrid, fapt care permite accesul mass-media la eveniment. 

În cadrul evenimentului, pe lângă prezentarea calendarului de evenimente planificate, vor fi prezentate și istoriile de succes ale unor organizații, companii care desfășoară activitate socială. 

Pentru acces la eveniment a echipelor de filmare ale canalelor TV, vă rugăm să vă înregistrați prealabil ca răspuns la acest email. Operatorii vor putea filma planuri de reportaj în interiorul sălii, iar după eveniment pot fi organizate interviuri separate cu vorbitorii.

 

Pentru detalii și precizări, nu ezitați să ne contactați.

Lucia Beiu

Direcția Comunicare și RP

Tel 022 22 53 77, 0683 01 339