Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) din Republica Moldova a desfășurat Webinarul și Atelierul de Lucru cu tematica „Procedura de obținere a subvenției pentru locurile de muncă a persoanelor defavorizate. Aspecte Practice”. Evenimentul a avut loc pe data de 3 noiembrie 2021 și a fost susținut de către domnul Vasile Vulpe, consultant în afaceri. 

În cadrul webinarului a fost explicată procedura legală de obținere a subvenției pentru locurile de muncă muncă a persoanelor defavorizate, fiind exemplificată în mod practic, pe fiecare dintre aspectele abordate. 

 

Printre principalele subiecte abordate s-au numărat: 

✔ Măsuri de sprijin și încurajare;

✔ Procedura de obținere a subvenției;

✔ Subiecți eligibili;

✔ Cuantumul subvențiilor;

✔ Adaptarea sau crearea locurilor de muncă pentru persoanele defavorizate.

 

În cadrul Atelierului de lucru au fost simulate și analizate studii de caz cu referire la „Procedura de obținere a subvenției pentru locurile de muncă a persoanelor defavorizate. Aspecte Practice”.

 

Înregistrarea evenimentului poate fi accesată pe acest link: https://www.facebook.com/odimm.md/videos/1265721217234365

Seria de evenimente de instruire dedicate promovării și dezvoltării Antreprenoriatului Social continuă. Agenda evenimentelor poate fi consultată AICI

 

Anterior, au fost desfășurate evenimentele: 

●  Webinar + Atelier de lucru: „Noțiuni generale privind antreprenoriatul social. Beneficii și oportunități” (Link înregistrare: https://bit.ly/3pX1tuI)

●  Webinar + Atelier de lucru: „Aspecte legale și practice în obținerea statutului de întreprindere socială (Link înregistrare: https://bit.ly/2ZGUBX9 )

 

 

Pentru înregistrarea prealabilă la evenimentele desfășurate de Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii, persoanele interesate sunt invitate să completeze formularul:  https://forms.gle/s8xG2quRTw4zZFPC8

Persoanele înregistrate vor primi link-ul de acces la evenimentele desfășurate.

 

Campanie inițiată  și susținută de Proiectul transnațional  Finance4SocialChange, cofinanțat din fondurile Uniunii Europene (FEDER, IPA, ENI). Scopul proiectului este promovarea impactului social și stimularea dezvoltării companiilor interesate de soluționarea problemelor comunitare. ODIMM este partener, alături de alte 19 instituții din 15 țări din regiunea Dunării.